Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan bingo. Bingo is een populair en spelvriendelijk spel, waarnaast u op deze site kunt spelen in een ‘multiplayer’ omgeving. Dit houdt in dat u met meerdere personen, online kunt spelen. Zo kunt u chatten met andere bingospelers, dit geeft het spel een extra dimensie. U kunt bij BingoCards voor uw plezier spelen, maar ook voor het echte geld. Waar u ook voor kiest; wij garanderen u een gebruiksvriendelijk, fraai vormgegeven bingo spel met maximaal vermaak.

Bij BingoCards kunt u spelen voor uw plezier, maar ook voor het echte geld. Voor welke vorm u ook kiest, bij ons speelt u altijd binnen een fraai vormgegeven en gebruiksvriendelijke site. Gegarandeerd plezier!

Over BingoCards.nl: Hoe werkt het?

Als u voor de eerste keer bingo speelt op onze site, raden wij u aan te beginnen met de ‘Fun in Real’ mode. Hier kunt u gratis kennis maken met bingo, lees ook de veel gestelde vragen over bingo. Hiervoor hoeft u zich niet te registreren. Wel moet u een naam invullen, zo zien andere spelers wie u bent en kunt u ook deelnemen aan de chat.

Misschien vind u het na verloop van tijd uitdagender om voor echt geld te gaan spelen. Besluit u om uw geluk te beproeven, dan kunt u heel simpel kaarten kopen. Hiervoor dient u zich wel eerst te registreren. Het kopen van de bingokaarten gaat eenvoudig en snel. Daarnaast staan wij garant voor de veiligheid van uw deelname. Wanneer u het genoemde telefoonnummer belt, krijgt u de mogelijkheid om voor een volgende speelronde kaarten te kopen. De speelrondes volgen elkaar om de enkele minuten op. U kunt per ronde maximaal tien kaarten kopen. Wanneer u op de knop ‘Autobuy’ klikt, koopt de computer de kaarten automatisch voor u.

Over BingoCards.nl: Kamers

U kunt kiezen uit verschillende kamers van € 0,10, € 0,25 en € 0,50. Hoe hoger de kamer, hoe hoger het bedrag dat u kunt winnen.
U kunt op ieder gewenst moment stoppen met spelen. De volgende keer dat u weer inlogt, kunt u weer verder spelen met het openstaande tegoed.

Over BingoCards.nl: Superpot

Indien u voor geld speelt kunt u kans maken op ‘de pot’ en ‘de superpot’. De pot is het bedrag dat u kunt winnen n.a.v. bijvoorbeeld een volle rij of kaart. De superpot is een soort jackpot die, zelfs bovenop de gewone pot, kan vallen.