Het Bingo spel is leuk en gemakkelijk en kan in teamverband wordt gespeeld. Wanneer een deelnemer deelneemt tijdens het Bingo Spelen aan het spel, krijgt deze deelnemer een kaart met daarop verschillende getallen.

Bingo spel in het kort, hoe werkt het?

Een bingokaart heeft in de meeste gevallen vijf horizontale en vijf verticale lijnen. In het midden van de kaart is er meestal een lege plek. Het bingo spel gaat als volgt; vanuit een bak, waar genummerde balletjes opstaan, trekt één persoon telkens één genummerd balletje. Dit gaat door net zo lang totdat iemand bingo heeft. Bij het spel kan een bingo worden verkregen wanneer een horizontale, verticale, diagonale lijn of zelfs de hele kaart vol is.

Bingo spel, wanneer heb ik een bingo!

Telkens als er een getrokken Bingo Spel getal overeenkomt met een getal op de kaart van een deelnemer, streept de deelnemer het getal weg. Wanneer een deelnemer één van de lijnen die op dat moment gespeeld worden of een volle kaart heeft, moet de betreffende persoon ‘BINGO!’ roepen. Het bingo spel bestaat meestal uit meerdere rondes. Het komt voor dat deelnemers denken dat ze bingo hebben, maar niet goed hebben opgelet. Dit heet een ‘foute bingo’. Daarom moet de deelnemer vaak naar voren komen en wordt de kaart van de deelnemer gecontroleerd. Wanneer er sprake is van een foute bingo, komt het vaak voor dat betreffende deelnemer een liedje moet zingen. Ook krijgt de deelnemer dan geen prijs. Bij het spel wordt er net zo lang doorgegaan met het trekken van een van de genummerde balletjes, totdat er een winnaar is. Je leest het, het bingo spel is leuk en gezellig en kan nu ook online! Je speelt gratis mee, je kan ook bingo kaarten kopen en meespelen voor de grote prijzen. Win jij de grote prijzen pot?